Een Kasteelweide of Parkeerweide?

Sinds het voorjaar hebben we een prachtig herontwikkelde Kasteelweide. Gaaf en groen. Een mooie plek om te wandelen en om uit te rusten en te genieten van de eeuwenoude bomen op het pad naar het Witte Kasteel. Jarenlang hebben de inwoners hierop moeten wachten. Tonnen euro’s zijn erin gestopt. Het moet plaats bieden aan evenementen die er al jarenlang gehouden werden zoals het jeugdvakantiewerk en ’t Kraokfestival. Voor auto’s geen plaats. Nou vooruit dan: een kleine strook, speciaal aangelegd voor parkeren in geval er sprake zou zijn van grote evenementen. Een strook met een speciale dure, autobestendige ondergrond.

Zondag 2 oktober 2011, vond er in de Wetering weer een vlooienmarkt plaats. Een gebeurtenis voor de hele regio. En hier komen natuurlijk veel mensen op af. Probleempje: waar zet ik mijn auto? Geen probleem, de organisator Altena wijst u de weg naar, u raadt het al, de Kasteelweide. Plek zat en lekker ruim. Mooie parkeerplaatsen onder de bomen. Wat wil je nog meer?

Misschien is het wel handig om de organisator te wijzen op de aparte parkeerstrook. Daarbuiten parkeren is niet toegestaan. Een verkeersregelaar zou daarbij kunnen helpen. Ook de verhuurder van de ruimte (SMC) in de Wetering kan misschien wel meedenken en meebegeleiden? Dat is toch niet te veel gevraagd, hoop ik.
De ingang van het doorgaande fietspad aan de Ecliptica werd helaas ook nog geblokkeerd door geparkeerde auto’s. Extra jammer op deze mooie zondag.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Dit bericht werd geplaatst in Lokale politiek en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Een Kasteelweide of Parkeerweide?

  1. Lauran Toorians zegt:

    Dit bewijst wel de kwaliteit van de nieuwe inrichting (die dit dus mogelijk maakt). Daarover nu klagen is een beetje laat.

  2. René Valk zegt:

    Ja die Heilige Koe die dendert overal door en als ze bekeurd worden dan zeiken ze 10 weken lang !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s