Over mij

peterflohr_portret_1880x1896

Van huis uit socioloog en onderzoeker met interesse op vele terreinen. Actief in de (lokale) politiek als gemeenteraadslid voor Pro3 in de gemeente Loon op Zand.

4 reacties op Over mij

 1. R Geenen zegt:

  @Ronald Thumann: Mag ik u adviseren het boek van journaliste/onderzoekster Griselda Molemans met titel Opgevangen in Andijvielucht te lezen. Daar leest u meer waarheden betreffende diverse onopgeloste zaken, die door diverse regeringen onder het tapijt zijn geveegd. Ook de Backpay geschiedenis en het traktaat van Wassenaar..

 2. Obeth Nussy zegt:

  Ik heb uw verweer voor uw 90 jarige tante gelezen. Deze is – in mijn ogen – vrij omvangrijk.Zoudt u mij willen helpen met de Back pay regeling ? Hoe kan ik het beste deze regeling tot een goed einde te brengen? Ik hoor van u…

  • peterflohr zegt:

   U kunt contact opnemen met Leo Ambon Reawaruw. Stuur mij een mail met contactgegevens (flohr@flover.nl) en dan geef ik het door aan Leo.

  • ronald Thumann zegt:

   Naar mijn mening dient gelet op het arrest van de Hoge Raad van 1956 ,waarbij is geoordeeld dat de Staat der Nederlanden niet aansprakelijk zou zijn voor de niet uitbetaalde salarissen en soldij van respec. ambtenaren en KNIL-mlitairen een herzieningsverzoek bij de Hoge Raad te worden ingediend met vermelding van een novum c.q. nieuwe feiten. Het Tractaat van Wassenaar van 1966 lijkt mij een novum. Daarin is immers te lezen dat ter finanle kwijting Indonesie alle schade van voor 1962 (dus ook vanaf 27 december 1949 waarbij Indonesie in een bilatraal verdrag gesloten tussen Nederland en Republiek Indonesie zich heeft verplicht bedoelde soldij en salarissen uit te betalen maar zijn verplichting niet nakwam). Je kan immers stellen dat door ontvangst van de gelden van Indonesie in 1966 Nederland bedoelde verplichting van Indonesie had overgenomen. Doorvergoeden dus Nederland. Trouwens wie heeft een kopie van het arrest van de HR van 1956?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s