Heel erg boos

Rampzalig stukje heden, verwoord door wandapolitica.wordpress.com

wanda politica

Ik ben heel erg boos. En heel erg verdrietig. En misselijk.

Er zijn mensen die blij zijn dat er andere mensen verdrinken terwijl zij proberen een veilig heenkomen te zoeken. Op Facebook en Twitter zie je de meest walgelijke uitingen van blijdschap vanwege het feit dat honderden mensen de oversteek naar Europa niet hebben overleefd.

Wacht even. Ho.

Dus als jij doodsbang, hongerig, koud, met je kinderen in je armen, ingeklemd tussen tientallen lotgenoten op een bootje zit, omdat je hoopt te ontkomen aan geweld, verkrachting, honger en andere ellende waar ik mij geen voorstelling van kan maken… dan mag ik juichen als het bootje omslaat en zinkt? Terwijl jouw kinderen moeten ervaren dat hun longen vollopen met zeewater en jij zelf wanhopig om je heen slaat om drijvend te blijven, terwijl je hun geliefde gezichtjes nergens meer kunt vinden, dan mag ik jubelen op Facebook?

Wie ben jij, volgevreten…

View original post 347 woorden meer

Dit bericht werd geplaatst in Politiek, Recht & Onrecht en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s